tvos 12.3 beta 1

tvOS 12.3 beta 4 a fost lansat luni seară pentru Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a, precum și actualizarea software 7.3 beta 3 pentru Apple TV 3. Disponibile deocamdată numai pentru dezvoltatorii de aplicații, aceste actualizări sosesc la o săptămână distanță de tvOS 12.3 beta 3.

Potrivit Apple, tvOS 12.3 este o actualizare care include corecturi de erori și actualizări de securitate. În situația în care această actualizare de tvOS introduce și funcționalități noi pe dispozitivele compatibile, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

În prima versiune a tvOS 12.3 și actualizarea software 7.3 pentru Apple TV 3, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit apariția aplicației TV redesenate despre care Apple ne vorbea la finele lunii martie. Pe lângă aspectul nou, aceasta include caracteristica Apple TV Channels și este disponibilă și în România – detalii suplimentare despre noua aplicație sunt disponibile aici. În plus, actualizarea 7.3 pentru Apple TV 3 a introdus pe aceste dispozitive compatibilitate pentru testarea AirPlay din aplicații. Mai multe detalii despre noutățile din cele două actualizări sunt disponibile aici.

tvOS 12.3 beta 4 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 12.3 beta 4 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 12.3 beta 4 în meniul Actualizări.

tvOS 12.3 public beta 4 nu a fost lansat încă, dar ne așteptăm ca această actualizare să fie disponibilă pentru membrii Apple Beta Program până la finele săptămânii curente.

Împreună cu tvOS 12.3 beta 4, Apple a mai lansat în această seară și versiunile beta 4 ale iOS 12.3, precum și, după cum menționam la începutul acestui articol, versiunea de software 7.3 beta 3 pentru generația a 3-a de Apple TV.

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 12.3 / versiunea software 7.3, însă presupunem că ele vor fi disponibile pentru publicul larg în mai.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 12.3 beta 4 / actualizarea 7.3 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.