tvOS 12.3 public beta 1 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
425
tvos 12.3 public beta 1

tvOS 12.3 public beta 1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi de când tvOS 12.3 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Apple descrie tvOS 12.3 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori și actualizări de securitate. Dezvoltatorii care au descărcat actualul build de tvOS (comun pentru beta 1 și public beta 1) au descoperit că acesta introduce aplicația TV despre care am discutat mai multe aici.

tvOS 12.3 public beta 1 poate fi instalat pe Apple TV 4/4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 12.3, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în mai.

Împreună cu tvOS 12.3 public beta 1, Apple a mai lansat și iOS 12.3 public beta 1.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 12.3 public beta 1 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.