iOS 12.1.2 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
935

iOS 12.1.2 public beta 1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la numai o zi de când iOS 12.1.2 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 12.1.2 public beta 1 și iOS 12.1.2 beta 1 împart același număr de build (16D5024a), ceea ce înseamnă că aduc aceleași noutăți. Potrivit dezvoltatorilor, această actualizare nu pare să aducă nimic altceva în afara corecturilor de erori și îmbunătățirilor performanțelor promise în notițele lansării publicate de către Apple.

iOS 12.1.2 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, 6, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare software de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 12 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

iOS 12.1.2 succede iOS 12.1.1, o actualizare care a introdus pe iPhone și iPad mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.1.2 public beta 1 / beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.