Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 69

0
143
Previzualizare Tehnologie Safari 69

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 69.

Previzualizare Tehnologie Safari 69 include corecturi și îmbunătățiri pentru CSS, Observator Intersectare, JavaScript, Media, Inspector Web, WebRTC, Solicitare Plată și Stocare. De asemenea, Apple anunță că prezenta actualizare introduce un nou aspect întunecat pentru bara de derulare pentru situațiile în care fundalul paginii web accesate de utilizator este întunecat ori documentul deschis acceptă mod întunecat.

Previzualizare Tehnologie Safari 69 are numărul de build WebKit 14607.1.12 și numărul de versiune Safari 12.1. Așadar, deși împart același număr de versiune Safari, Previzualizare Tehnologie Safari 69 are anumărul de build mai recent decât cel al versiunii 68 din urmă cu două săptămâni (14607.1.8).

Actualizarea la Previzualizare Tehnologie Safari 69 este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.13 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.13 High Sierra și macOS 10.14 Mojave ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici. Reține că în situația în care aveai instalat browserul experimental pe Mac și ai efectuat actualizarea la macOS Mojave 10.14 va trebui să îl ștergi și să reinstalezi versiunea dedicată macOS Mojave a Previzualizare Tehnologie Safari (urmând linkul de mai sus).

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.