iOS 12.1.1 beta 2 și public beta 2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

0
1061
ios 12.1.1 beta 2

iOS 12.1.1 beta 2 și iOS 12.1.1 public beta 2 au fost lansate joi dimineață pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch ale dezvoltatorilor de aplicații și utilizatorilor înregistrați în Apple Software Beta Program. Noul build al iOS 12.1.1 sosește la aproximativ o săptămână distanță față de iOS 12.1.1 beta 1.

iOS 12.1.1 public beta 2 și iOS 12.1.1 beta 2 împart același număr de build (16C5043b), ceea ce înseamnă că aduc aceleași noutăți. Deocamdată, dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat prezentul build pe iPhone și iPad nu au semnalat prezența unor caracteristici noi.

Totuși, iOS 12.1.1 nu este o actualizare lipsită de noutăți. După cum s-a descoperit în prima versiune a acestei actualizări, ea introduce o serie de îmbunătățiri importante pentru interfața aplicației FaceTime și reimplementează funcționalitatea care le permite utilizatorilor să înregistreze Live Photo în timpul apelurilor FaceTime. În plus, iOS 12.1.1 modifică pictograma aplicației Apple Watch pentru a ilustra Apple Watch Series 4 și introduce o nouă opțiune în aplicația Apple News prin care permite utilizatorilor să ascundă bara laterală. Mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 12.1.1 sunt disponibile aici.

iOS 12.1.1 beta 2 și iOS 12.1.1 public beta 2 pot fi instalate pe iPhone, iPad și iPod touch din Configurări > General > Actualizare software de către toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center, respectiv de către utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator / utilizator pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze).

Descărcarea iOS 12.1.1 beta 2 sau a iOS 12.1.1 public beta 2 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 12.1.1, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro (toate modelele), iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.1.1 beta 2 Noutăți

  • Alerte guvernamentale: Cea mai recentă versiune de iOS pare că va introduce și în România suport pentru alertele guvernamentale transmise de IGSU. În meniul Notificări din configurările noului build de iOS 12.1.1 există acum o secțiune intitulată ALERTE GUVERNAMENTALE, în cadrul căreia sunt listate trei opțiuni (și activate în mod implicit): Alertă AMBER, Extreme Alert și Severe Alert. Aceste alerte sunt livrate prin intermediul sistemului de Cell Broadcast, indiferent de operatorul în rețeaua căruia ești abonat și sunt livrate într-o formă diferită de cea a notificărilor standard. Posesorii de dispozitive iPhone care nu doresc să primească aceste alerte sau pe una dintre ele, le pot dezactiva manual (cu toate că acest lucru nu ar fi indicat).ios 12.1.1 beta 2

Notă: Dacă ai descoperit noutăți în iOS 12.1.1 beta 2 sau iOS 12.1.1 public beta 2, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.