iOS 12.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1328

iOS 12.1 beta 1 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai o zi distanță de versiunea finală a iOS 12.

Potrivit Apple, iOS 12.1 beta 1 include funcționalități noi, corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate funcționalitățile noi din prezenta actualizare vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol, de îndată ce vor fi descoperite de către dezvoltatori.

iOS 12.1 beta 1 are numărul de build 16B5059d. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 12.1 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

Potrivit Apple, iOS 12.1 va fi disponibil cel mai probabil de luna viitoare, odată cu lansarea iPhone XR, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.1 succede iOS 12.0, cea mai recentă actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch. Mai multe detalii despre noutățile acestei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.1 beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.