Apple a lansat actualizarea 12 pentru HomePod. Iată noutățile

0
629
homepod 12

Alături de iOS 12, compania Apple a lansat pe 17 septembrie și o nouă actualizare creată special pentru boxa inteligentă HomePod. Disponibilă pentru toți utilizatorii boxei, noua versiune a software-ului pentru HomePod are numărul 12 și vine cu o serie de noutăți destul de importante.

După cum a menționat însuși directorul general al Apple Tim Cook în cadrul conferinței „Gather Round” de săptămâna trecută, noua actualizare de software pentru HomePod introduce o serie de caracteristici pe care utilizatorii boxei le așteptau încă de la început. Mai precis, această actualizare îți permite să folosești asistentul virtual personal Siri pentru a-ți căuta melodiile favorite cu ajutorul versurilor lor și, în sfârșit, îți permite să creezi mai multe temporizatoare simultan.

De asemenea, actualizarea 12 adusă software-ului HomePod permite boxei să primească și să efectueze apeluri telefonice. Până acum, HomePod nu putea fi folosit decât ca și un difuzor pentru iPhone, utilizatorii fiind, deci, nevoiți să selecteze de pe telefon direcționarea sunetului și a înregistrării audio către boxă. Acum, însă, utilizatorii vor putea răspunde apelurilor telefonice direct de pe HomePod.

În plus, HomePod 12 vine cu o funcționalitate similară celei de pe Apple Watch care permite utilizatorilor să își localizeze dispozitivele iPhone. Ei bine, boxa duce lucrurile mai departe și va putea emite un semnal sonor pe orice dispozitiv cu iOS și macOS atunci când îi soliciți acest lucru printr-o comandă vocală.

În fine, grație ultimei actualizări, HomePod lucrează cu noile Scurtături Siri, o funcționalitate introdusă de către Apple în iOS 12, acceptă în calendar toate limbile și permite vizualizarea numelui rețelei la care este conectat în Configurări.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 12. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

HomePod 12 sosește la aproximativ două luni distanță de versiunea 11.4.1. Mai multe detalii despre HomePod 11.4.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.