Apple a scăpat prima imagine cu două dintre cele trei modele de iPhone pe care le va prezenta în cadrul evenimentului media de pe 12 septembrie. Distribuită de 9to5Mac, fotografia de mai jos ne oferă prima imagine oficială asupra mult-așteptatelor modele de iPhone din 2018.

Zvonurile de până acum au sugerat că Apple intenționează să introducă în 2018 trei noi modele de iPhone: un model cu afișaj OLED de 5,8 inchi care va lua locul iPhone X, un model cu afișaj OLED de 6,5 inchi care poate fi considerat un fel de „iPhone X Plus” și un iPhone ieftin, cu ecran LCD de 6,1 inchi.

Imaginea apărută astăzi în baza de date a FCC ne confirmă existența celor două modele de iPhone cu afișaj OLED. Mai mult decât atât, aceasta confirmă că ele vor păstra panoul frontal negru, dar și că, pentru prima dată în gama iPhone X, ele vor fi disponibile pe auriu. Primul model de iPhone cu afișaj OLED nu a fost disponibil decât pe argintiu și gri stelar.

Aparent, cele două noi modele de iPhone prezentate acum de Apple vor avea afișaje din muchie-în-muchie, cu o ramă îngustă, similare celui întâlnit la iPhone X. De asemenea, aidoma acestui model de iPhone, ele nu vor avea buton principal și, cel mai probabil, nici Touch ID, urmând a folosi același Face ID prin sistemul de cameră TrueDepth.

Conform datelor obținute de 9to5Mac, cele două iPhone-uri cu afișaje OLED de 5,8 și, respectiv, 6,5 inchi urmează să fie numite de Apple „iPhone XS.” Această denumire este mai mult decât neobișnuită, nu doar pentru faptul că se poate citi ușor iPhone „extra small” (deși Apple cel mai probabil le va spune „iPhone zece S”), ci și, mai ales, pentru faptul că Apple a oferit acum fiecărui model de iPhone un nume unic (de exemplu, „iPhone 8” și „iPhone 8 Plus”). Aparent, însă, anul acesta nu vom avea exteinsia „Plus” în denumirea iPhone-ului mai mare, acesta rămânând cu același nume precum iPhone-ul de 5,8 inchi.

Noile modele de iPhone vor fi prezentate în detaliu de Apple pe 12 septembrie, începând cu ora României 20:00. Anunțul a fost făcut de Apple joi seara, când compania americană a mai confirmat că va difuza în direct mult-așteptatul eveniment media.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.