Momente dificile pentru Apple în această seară. După ce au descoperit în baza de date a Comisiei Federale de Comunicații a Statelor Unite ale Americii prima imagine oficială cu „iPhone XS,” cei de la 9to5Mac au reușit să găsească în același loc și o primă imagine oficială cu Apple Watch Series 4.

Imaginea de mai jos ne confirmă că viitoarea generație de Apple Watch va avea un afișaj cu o diagonală mai mare datorat, aparent, nu creșterii în dimensiuni a carcasei ceasului, ci îngustării ramei. Potrivit zvonurilor de până acum, afișajele noilor modele de Apple Watch vor fi cu 15 procente mai mari decât la modelele actuale.

Trecând mai departe, imaginea de mai jos ne confirmă faptul că Apple va introduce cu Apple Watch Series 4 cel puțin un cadran de ceas nou. După cum se poate observa, acesta găzduiește nu mai puțin de opt complicații, dintre care patru sunt sub acele de ceasornic, iar celelalte patru sunt poziționate în colțurile ecranului, sunt curbate după forma cadranului și au mai multe informații / pictograme decât în prezent. Cel mai probabil, cadranul din imagine nu va fi disponibil pe niciun model de Apple Watch anterior Series 4.

Un lucru remarcabil la ceasul din imaginea „scăpată” de Apple este culoarea sa aurie lucioasă. Această culoare pare mult mai lucioasă decât nuanțele de auriu folosite la modelele precedente de Apple Watch, fapt ce ne sugerează că Apple Watch Series 4 va fi disponibil pe auriu nu doar în varianta cu carcasă din aluminiu, ci și în cea cu carcasă din oțel inoxidabil. Până acum, niciun model de Apple Watch din oțel inoxidabil nu a fost comercializat într-o altă nuanță decât argintiu și negru stelar. Introducerea auriului pe carcasa din oțel nu ne surprinde acum, după ce am văzut imaginea cu cele două noi iPhone XS cu ramă aurie din oțel inoxidabil, precum și invitațiile trimise de Apple la evenimentul de pe 12 septembrie (acestea având un inel auriu pe ele).

O altă noutate pe care o observăm în imaginea cu Apple Watch Series 4 este la nivelul coroanei digitale, care are acum un inel discret de culoare roșie pe varianta Cellular. Vă reamintim că la Apple Watch Series 3 GPS + Cellular întreaga parte plată a coroanei este roșie.

În fine, observăm că ceasul din imagine are o gaură discretă între coroana digitală și butonul lateral, aceasta marcând, cel mai probabil, prezența unui (nou) microfon.

Apple Watch Series 4 va fi prezentat de Apple pe 12 septembrie, împreună cu iPhone XS și alte câteva produse noi. Vă reamintim că gigantul californian a anunțat în această seară data la care va organiza evenimentul media, precum și că îl va difuza în direct.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.