Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 61

0
174

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 61.

Previzualizare Tehnologie Safari 61 include corecturi și îmbunătățiri pentru CSS, Mod întunecat, API Web, Media, Web Assembly și Inspector Web.

Previzualizare Tehnologie Safari 61 are numărul de build WebKit 13606.1.25.1 și numărul de versiune Safari 12. Așadar, deși împart același număr de versiune Safari, Previzualizare Tehnologie Safari 61 are anumărul de build mai recent decât cel al versiunii 60 de acum două săptămâni (13616.1.23.1).

Previzualizare Tehnologie Safari 59, o actualizare precedentă a browserului, a introdus compatibilitate pentru Prevenire Inteligentă a Urmăririi 2.0, care împiedică widgeturile sociale să te mai urmărească înainte de a-ți da consimțământul, precum introduce și o serie de alte actualizări menite a preveni urmărirea utilizatorilor de către firmele de publicitate.

Actualizarea la Previzualizare Tehnologie Safari 61 este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.13 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.13 High Sierra și macOS 10.14 Mojave ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.