iOS 11.4.1 beta 2 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la aproape două săptămâni distanță față de iOS 11.4.1 beta 1.

Potrivit Apple, iOS 11.4.1 beta 2 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile.

Până acum, iOS 11.4.1 nu pare a fi o actualizare axată pe introducerea de caracteristici noi, ci, așa cum ne sugerează și numărul de versiune, mai mult pe corectarea problemelor descoperite în versiunile existente de iOS.

Totuși, în situația în care iOS 11.4.1 beta 2 aduce funcționalități noi ori schimbări importante, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 11.4.1 beta 2 are numărul de build 15G5063b. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 2 a iOS 11.4.1 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până mâine.

La fel ca și versiunile precedente, iOS 11.4.1 este compatibil cu toate dispozitivele care pot face upgrade la iOS 11, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.4.1 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în cursul acestei veri.

iOS 11.4.1 succede iOS 11.4, o actualizare care a venit cu AirPlay 2, Mesaje pe iCloud, pereche stereo HomePod și o mulțime de corecturi. Mai multe informații despre iOS 11.4 sunt disponibile aici.

Apple a mai lansat în această seară și macOS 10.13.6 beta 2.

În paralel cu iOS 11.4.1, Apple mai testează și iOS 12, dezvoltatorii care au instalat această din urmă versiune de iOS pe dispozitivele lor nemaiputând face actualizarea la iOS 11.4.1 beta 2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.