Actualizare de securitate 2018-001 a fost lansată de către Apple în această seară pentru toți utilizatorii care au instalat pe Mac-urile lor macOS High Sierra 10.13.4. Noua actaulizare de securitate sosește la aproape o lună distanță de versiunea finală a macOS 10.13.4 și nu a fost, desigur, testată în prealabil.

Conform notițelor lansării publicate de Apple, actualizarea de securitate 2018-001 este recomandată pentru toți posesorii de Mac-uri compatibilă și are rolul de a îmbunătăți securitatea sistemului de operare macOS. Mai precis, aceasta vine să adreseze două breșe de securitate din Crash Reporter și LinkPresentation, care, potrivit Apple, ar fi putut fi folosite pentru a obține acces neautorizat la un Mac.

În plus, actualizarea de securitate pentru macOS 10.13.4 include și Safari 11.1, o versiune ce vine să corecteze unele vulnerabilități din WebKit.

Informații suplimentare cu privire la conținutul de securitate al prezentei actualizări lansate de către Apple pot fi găsite în documentul de asistență publicat în această seară de Apple.

Prezenta actualizare de securitate adusă de către Apple macOS High Sierra le este recomandată tuturor posesorilor de Mac-uri și poate fi descărcată și instalată din App Store > Actualizări.

Lansată la finele lunii trecute, macOS 10.13.4 a venit cu compatibilitate pentru procesoare grafice externe (eGPU), conversații „Chat Business” și o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Mai multe informații despre macOS 10.13.4 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.