watchOS 4.2.2 beta 1 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la aproape două săptămâni distanță de watchOS 4.2.

Conform Apple, watchOS 4.2.2 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.”

Până la ora actuală nu se știe dacă această actualizare va veni cu caracteristici noi, însă numărul de versiune de tipul 4.x.x ne sugerează faptul că watchOS 4.2.2 se va axa în principal pe îmbunătățirea performanțelor și pe corectarea unor de erori și probleme de securitate.

Totuși, în situația în care watchOS 4.2.2 beta 1 va aduce funcționalități noi ori schimbări importante, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.


Numărul de versiune al acestei actualizări de watchOS, 4.2.2, este unul destul de neobișnuit, dat fiind mai ales faptul că actuala versiune publică de watchOS este 4.2 și nu se mai testează nicio actualizare care să aibă un număr cuprins între acestea. În atari condiții, prezumăm că Apple ar intenționa ca până la lansarea versiunii finale de watchOS 4.2.2 să mai lanseze o actualizare minoră de watchOS (cu numărul de versiune 4.2.1).


watchOS 4.2.2 beta 1 are numărul de build 15S5530d și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.2.2 beta 1 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.2.2 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 1 ale tvOS 11.2.5 și iOS 11.2.5 sunt și ele disponibile acum. De asemenea, și prima versiune beta a macOS 10.13.3 este disponibilă, însă ea a fost lansată la începutul acestei săptămâni.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.2.2 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.