macOS 10.13.3 beta 1 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la numai câteva zile distanță de versiunea finală a macOS High Sierra 10.13.2.

Apple menționează că macOS 10.13.3 beta 1 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Chiar și așa, la fel ca și în cazul iOS 11.2, considerăm că această actualizare (va) introduce și o serie de funcționalități noi (cum ar fi, să sperăm, Mesaje pe Cloud).

Mai multe detalii despre schimbările din macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 vor fi disponibile ceva mai jos în cadrul acestui articol de îndată ce vor fi semnalate de către dezvoltatori.

macOS 10.13.3 beta 1 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via Mac App Store. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.13.3 beta 1.

macOS 10.13.3 public beta 1 nu este deocamdată disponibil pentru utilizatorii de Mac, însă ar trebui să sosească până la finele săptămânii în curs.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.13.3, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în primăvara anului viitor.

Actualizarea macOS 10.13.3 succede macOS 10.13.2, o actualizare care venit cu câteva corecturi de erori și îmbunătățiri minore. Mai multe informații despre macOS 10.13.2 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.3 beta 1 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.