tvOS 11.1 public beta 3 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
306

tvOS 11.1 public beta 3 a fost lansat marți dimineață pentru utilizatorii generației a 4-a de Apple TV care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la nici măcar o zi distanță de tvOS 11.1 beta 3 și la aproximativ trei săptămâni distanță de tvOS 11.1 public beta 1.

Apple menționează că noul build de tvOS 11.1 introduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității dispozitivelor compatibile. Prezentul build (comun pentru tvOS 11.1 beta 3 și public beta 3) adresează vulnerabilitățile Wi-Fi despre care vorbește tot internetul (mai multe detalii aici).

Până acum, tvOS 11.1 nu pare a fi o actualizare atât de importantă precum ne sugerează numărul de versiune. De fapt, în prima versiune de prelansare a acestei actualizări, nici dezvoltatorii și nici utilizatorii nu au descoperit modificări demne de luat în seamnă.

tvOS 11.1 public beta 3 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.1, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în iarnă.

Împreună cu tvOS 11.1 public beta 3, Apple a mai lansat în această dimineață și macOS High Sierra 10.13.1 public beta 3 și iOS 11.1 public beta 3.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.1 public beta 3 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.