iOS 11.1 public beta 2 a fost lansat pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch

0
902

iOS 11.1 public beta 2 a fost lansat marți dimineață pentru utilizatorii iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la nici măcar o zi distanță de iOS 11.1 beta 2 și la aproximativ două săptămâni distanță de iOS 11.1 public beta 1.

Aidoma iOS 11.1 beta 2, iOS 11 public beta 2 are numărul de build 15B5078e, ceea ce înseamnă că aduce aceleași noutăți. Vorbim despre sute de caractere emoji noi sau reîmprospătate, reintroducerea posibilității de a accesa comutatorul de sarcini printr-un gest 3D Touch și o opțiune nouă în S.O.S. Urgențe (mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 11.1 beta 2 sunt disponibile aici).

Până acum, după cum era de așteptat, iOS 11.1 nu pare a fi o actualizare axată numai pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile, Apple introducând în ea și o serie de caracteristici noi.

Vă reamintim că în iOS 11.1 beta 1 s-a descoperit că tastatura integrată oferă, în limbile unde este disponibilă funcția Anticipare, în dreptul sugestiilor text, mai multe sugestii de caractere emoji odată cu tastarea anumitor cuvinte. În plus, s-a descoperit că această actualizare modifică pictograma Cameră din Restricții, adaugă noi animații, modifică pictogramele din iBooks, actualizează AssistiveTouch cu noi opțiuni și pictograme, și aduce o serie de modificări despre care am oferit mai multe detalii în cadrul acestui articol.

iOS 11.1 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare software de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.1 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă până în iarnă sau chiar până la lansarea iPhone X.

Alături de iOS 11.1 beta 2, utilizatorii înscriși în Apple Beta Program mai pot descărca și macOS High Sierra 10.13.1 public beta 2 și tvOS 11.1 public beta 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.