Cu o săptămână înaintea conferinței de prezentare a iPhone 8, Apple Watch Series 3 și Apple TV 5, Apple și Beats au introdus, în liniște, cea de-a treia generație a emblematicelor căști supraauriculare Studio. Disponibile, de această dată, doar într-o variantă wireless, noile Beats Studio3 Wireless sunt înzestrate cu impresionantul cip Apple W1 și cu o nouă tehnologie de anulare a zgomotelor.

Introdus pentru prima dată în AirPods, PowerBeats3, BeatsX și Beats Solo3, cipul Apple W1 ajută noile căști Beats Studio3 Wireless să se asocieze instantaneu cu oricare dintre dispozitivele iOS, macOS sau/și watchOS conectate la același cont de iCloud, asigurând, totodată, o comutare rapidă a sursei de redare.

Notă: Cipul Apple W1 are Bluetooth Clasa 1, ceea ce înseamnă că noile Studio3 Wireless vor putea fi folosite și cu dispozitive și computere non-Apple, atât timp cât acestea sunt înzestrate cu Bluetooth.

O altă îmbunătățire adusă de remarcabilul cip Apple W1 este la nivelul autonomiei bateriei noilor Beats Studio3 Wireless. Potrivit producătorului, consumul energetic redus al acestui cip a ajutat la dublarea autonomiei bateriei acestor căști supraauriculare (comparativ cu Beats Studio2 Wireless). Drept urmare, utilizatorii Beats Studio3 Wireless se vor putea bucura de muzica lor până la 22 de ore la o singură încărcare, atât timp cât sistemul de anulare a zgomotelor este activat, sau până la 40 de ore, atât timp cât acesta din urmă este oprit.

Descărcarea căștilor nu va mai fi nici ea o problemă atât de mare odată cu noua generație de Beats Studio și asta deoarece, grație aceluiași Apple W1, ea vine cu o tehnologie de alimentare rapidă. Astfel, doar 10 minute de încărcare via cablul Micro-USB inclus (da, Micro-USB 🤦‍♂️) vor fi suficiente pentru până la 3 ore de autonomie.

O altă noutate remarcabilă a Beats Studio3 Wireless este Pure Adaptive Noise Canceling. Această nouă tehnologie „originală” folosește algoritmi avansați pentru a monitoriza în continuu mediul în care asculți muzica și va bloca astfel orice zgomot ambiental, indiferent că te afli în avion, într-o cafenea aglomerată sau în orice alt loc zgomotos. Mai mult, Pure ANC are capacitatea de a analiza forma, ajustându-se astfel pentru orice eventuale „scurgeri” cauzate de păr, ochelari, urechi și mișcări ale capului. În mod concomitent, Pure ANC verifică și ceea ce asculți, aplicând anularea zgomotelor peste conținutul muzical original pentru a asigura o fidelitate audio optimă. În total, Pure ANC operează până la 50.000 de calibrări audio în timp real / secundă.

În linii mari, Beats Studio3 arată la fel ca și modelul anterior de Beats Studio Wireless, având forma emblematică și carcasa cu care cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți. De asemenea, ele sunt înzestrate cu perne moi care ar trebui să se așeze pe ureche, să asigure o aerisire bună, și, în același timp, să țină zgomotele afară (și să nu se mai rupă și decojească…). Schimbări mai importante au fost făcute la interiorul noilor căști – unde au fost incluse componente redesenate -, precum și în procesul de producție.

Aidoma modelelor precedente, Beats Studio3 Wireless au butoane ce permit controlarea redării audio și activarea Siri. De asemenea, ele au microfon încorporat pentru a-ți permite să vorbești la telefon și/sau cu Siri.

În cutia Beats Studio3 utilizatorii vor găsi căștile, încărcătorul, un cablu jack de 3,5mm cu telecomandă și microfon, un etui și documentația.

Prețul Beats Studio Wireless a rămas neschimbat odată cu noua generație, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor plăti în continuare 349€ la magazinele Apple din majoritatea țărilor Europene (sau 1.700-1.800 lei la partenerii din România ai companiei americane). În prezent, utilizatorii pot opta pentru următoarele șase culori: roșu, negru mat, alb, roz porțelan, albastru și gri umbră.

Livrarea primelor Beats Studio3 se va face începând cu jumătatea lunii viitoare (nu știm deocamdată când va avea loc lansarea din România).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.