watchOS 4 beta 8 a fost lansat pentru Apple Watch. Iată ce noutăți aduce

0
409

watchOS 4 beta 8 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la o săptămână distanță de watchOS 4 beta 7 și laaproape trei luni distanță de watchOS 4 beta 1.

Prezentată pe 5 iunie, watchOS 4 este o actualizare care introduce pe Apple Watch trei noi cadrane de ceas (printre care se numără și un cadran Siri, care afișează informații dinamice, personalizate pentru fiecare utilizator), complicații pentru În redare și Apple News, și aplicații Exerciții și Activitate îmbunătățite.

Alături de cele anunțate deja la WWDC 2017, pe parcursul perioadei de testare a watchOS 4, Apple a mai modificat ușor anumite caracteristici și a adus îmbunătățiri noilor funcționalități. În watchOS 4 beta 5, spre exemplu, gigantul californian a reordonat pictogramele din centrul de control și a introdus o nouă pictogramă pentru situațiile în care Apple Watch nu este conectat la iPhone, dar este conectat la o rețea Wi-Fi.

Noutățile din watchOS 4 beta 8 vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4 beta 8 are numărul de build 15R5371a și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4 beta 8 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat iOS 11 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie. Apple nu are în plan să lanseze o versiune beta publică de watchOS 4, motiv pentru care utilizatorii de rând care își doresc să testeze această actualizare până în toamnă vor trebui să apeleze la metoda de actualizare neoficială ce este descrisă în tutorialul către care face trimitere legătura de mai jos:

Împreună cu watchOS 4 beta 8, dezvoltatorii mai pot descărca de pe portalul Apple și tvOS 11 beta 8, macOS 10.13 beta 8 și iOS 11 beta 8.

watchOS 4 beta 8 Noutăți

  • Din build-urile precedente: Noi imagini descoperite în fișierele iOS 11 ne sugerează că aplicația Exerciții din watchOS 4 va recunoaște mai multe antrenamente, cum ar fi: baschet, bowling, cățărări, crichet, schi practicat pe teren neamenajat, curling, dans, sporturi ecvestre, scrimă, pescuit, gimnastică, golf, salt cu coarda, pilates, patinaj, surf șamd. (sursa iHelp BR)

Notă: Dacă ai instalat watchOS 4 beta 8 și ai găsit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.