Urmărește noul trailer la Carpool Karaoke publicat de Apple

0
324

Apple a publicat un nou trailer pentru „Carpool Karaoke: The Series” înainte de premiera emisiunii, care va avea loc săptămâna viitoare.

Intitulat Carpool Karaoke – On the Road Again, trailerul publicat acum de Apple ne prezintă câteva secvențe cu vedetele care vor apărea în emisiune, în timp ce pe fundal este redată melodia On The Road Again interpretată de Willie Nelson.

„Carpool Karaoke: The Series” este o emisiune pentru care Apple a cumpărat drepturile de difuzare în vara anului trecut. Bazată pe popularul segment Carpool Karaoke din cadrul emisiunii The Late Late Show with James Corden, „Carpool Karaoke: The Series” a fost produsă de James Corden, Ben Winston și Eric Kankowski.

Primul sezon al „Carpool Karaoke: The Series” va cuprinde 16 episoade de jumătate de oră în care vor apărea mai multe perechi de celebrități care vor călători cu mașina și vor cânta diferite melodii. Episoadele noi vor fi încărcate în fiecare zi de marți și vor avea gazde diferite.

Printre perechile de celebrități care vor apărea în noua emisiune a Apple se numără și:  Will Smith și James Corden; Miley, Noah, Billy Ray și întreaga familie Cyrus; Shakira și Trevor Noah; Sophie Turner și Maisie Williams din Urzeala Tronurilor; Queen Latifah și Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys și Taraji P. Henson; LeBron James și James Corden.

Premiera „Carpool Karaoke: The Series” are loc marți, 8 august, în peste 100 de țări. Emisiunea va putea fi urmărită numai de către abonații Apple Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.