Apple a publicat astăzi un articol pe platforma de știri a Apple Developer Center prin care anunță dezvoltatorii de aplicații și jocuri că limitele de testeri TestFlight au fost extinse.

Potrivit companiei californiene, începând de astăzi, dezvoltatorii vor putea invita până la 10.000 de utilizatori să testeze versiunile beta ale aplicațiilor lor pentru iOS, watchOS, tvOS și iMessage, înainte ca ele să fie lansate pe App Store.

Dezvoltatorii folosesc adesea TestFlight pentru a trimite testerilor și jurnaliștilor versiuni de prelansare ale aplicațiilor, cu scopul de a depista eventualele erori sau probleme de utilizabilitate, înainte ca respectivele aplicații sau/și actualizări să fie publicate pe App Store.

Acum veți putea strânge și mai mult feedback prețios prin invitarea a până la 10.000 de utilizatori pentru a testa versiunile beta ale aplicațiilor voastre, înainte de a le lansa pe App Store.

Anterior modificării făcute astăzi, dezvoltatorii de aplicații puteau să invite maximum 2.000 de indivizi să testeze versiunile de prelansare ale aplicațiilor lor via TestFlight. Acea limită fusese în vigoare încă de la lansarea platformei TestFlight, din 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.