Yankai’s Triangle este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
323

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Yankai’s Triangle – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de dezvoltatorul independent Kenny Sun, Yankai’s Triangle este, după cum sugerează și numele, un joc de tip puzzle bazat pe triunghiuri. Ideea jocului este de a-i face pe utilizatori să atingă triunghiuri colorate diferit pentru a le roti în așa încât să descopere un triunghi profund ascuns sub Yankai. Un rol important în gameplay-ul Yankai’s Triangle îl joacă și culorile, motiv pentru care dezvoltatorul a conceput inclusiv un mod special pentru utilizatorii care sunt acromatopsici.

În total, în Yankai Triangle există peste 1,74 x 10^26 de nivele posibile în care scorul este calculat după timpul petrecut în fața iPhone-ului / iPad-ului pentru a rezolva puzzle-ul dat. În plus, Yankai’s Triangle se laudă cu tabele de lideri, realizări, o coloană sonoră indeită și lipsa achizițiilor din aplicație și a reclamelor.

Yankai Triangle este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care au instalat iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 58,1MB.

  • Yankai’s Triangle pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 28 iulie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.