Apple a publicat luni dimineață cea mai spectaculoasă și mai amuzantă reclamă din ultima vreme. Disponibilă pe YouTube, reclama intitulată „The ROCKxSIRI Dominate the Day” îi are în rolurile principale pe actorul Dwayne „The Rock” Johnson și pe asistentul virtual personal din iOS – Siri.

„The ROCKxSIRI Dominate the Day” începe prin a ni-l prezenta pe „The Rock” în timp ce se pregătește pentru o nouă zi de filmare. La un moment dat, acesta activează asistentul virtual personal al iPhone-ului său 7 Plus prin comanda vocală „Hey Siri” și îi cere să îi citească programul pe ziua respectivă. În timp ce Siri îi citea toate programările, o persoană din echipa lui Dwayne Johnson vine și pornește televizorul pe un canal unde era difuzată o știre în care se spunea că nu este omenește posibil ca vedeta de la Hollywood să facă mai multe decât în prezent. Ambiționat de această știre, Dwayne se pune serios pe treabă, iar spectacolul începe.

În minutele următoare, actorul american este prezentat conducând sportiv un Lyft, pilotând un avion de mari dimensiuni, pictând pe pereții unei clădiri clasice, luând parte la prezentarea propriei sale colecții de haine, gătind alături de un șef, cântând la guzheng într-un concert și călătorind în spațiu. În tot acest timp, The Rock apelează la sprijinul lui Siri, care se dovedește a fi de mare ajutor pentru o persoană atât de ocupată.

Reclama se încheie cu un apel FaceTime primit de Dwayne în timpul călătoriei în spațiu. Acesta era anunțat că toată lumea așteaptă după el pe platourile de filmare. Apelul nici nu s-a încheiat bine că în platou se aude o bubuitură cauzată de distrugerea unui imens extraterestru. La scurt timp după, din extraterestru iese Dwayne și rostește replica pe care o stabilise în timpul pregătirilor de dimineață.

Într-o postare pe Facebook, Dwayne Johnson numește acest film „cel mai mare, mai cool, mai nebunesc, mai tare, mai distractiv” film făcut vreodată.

I partnered with #Apple to make the BIGGEST, COOLEST, CRAZIEST, DOPEST, MOST OVER THE TOP, FUNNEST (is that even a word?) movie ever.

And I have the greatest co-star of all time – #SIRI.

I make movies for the world to enjoy and we also made this one to motivate you to get out there and get the job done.

I want you to watch it, have fun with it and then go LIVE IT.

Noua reclamă a Apple are durata totală de 3:45 minute, se bucură de un afiș similar celor create pentru filmele de la Hollywood și promovează cu succes diferite funcționalități ale Siri, cum ar fi abilitățile de a plasa comenzi de taxi, citi e-mailuri, efectua căutări pe Internet, trimite mesaje, reda muzică și, nu în ultimul rând, capacitatea de a înregistra selfie-uri.

„The ROCKxSIRI Dominate the Day” nu este prima reclamă în care Apple face echipă cu cineva pentru a crea un scurtmetraj, însă cu siguranță este una dintre cele mai spectaculoase lansate de compania americană în ultima vreme.

Faptul că Apple promovează Siri într-o reclamă precum cea pe care o vedem mai sus nu ar trebui să ne surprindă, în condițiile în care gigantul californian va lansa spre sfârșitul anului difuzorul inteligent HomePod care se bazează exclusiv pe inteligența Siri.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.