Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 36

0
136

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 36.

Previzualizare Tehnologie Safari 36 include corecturi și îmbunătățiri pentru media, JavaScript, WebRTC, Driver Web, Randare, Inspector Web, WebAssembly, Media și CSS. Întreaga listă cu noutăți este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Previzualizare Tehnologie Safari 36 are numărul de build WebKit 13604.1.32.0.1 și numărul de versiune Safari 11 (același ca și versiunea implicită a browserului preinstalat din macOS High Sierra 10.13). Așadar, atât numărul de versiune, cât și numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 36 este mai nou decât cel al versiunii 35 de acum două săptămâni (13604.1.29).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.