Aplicația Google pentru iPhone și iPad oferă utilizatorilor Povești de Citit

0
980

Google a anunțat săptămâna aceasta că va introduce în aplicația Google pentru iPhone, iPad și iPod touch o nouă secțiune cu povești personalizate care le va oferi utilizatorilor un flux cu conținut bazat pe istoricul căutărilor lor și subiectele pe care au ales să le urmărească.

Disponibil sub bara de căutare, în locul Google Now, noul flux le va afișa utilizatorilor de iOS toate articolele și conținutul media pe care algoritmii Google le consideră relevante pentru fiecare în parte.

Notă: În cazul în care te întrebi unde este acum Google Now (sau dacă mai este), ei bine Google a anunțat că această caracteristică ce oferă informații din trafic, meteo și alte actualizări relevante pentru fiecare, a fost mutată într-o nouă filă intitulată Actualizări.

Mulțumită noilor Povești de citit, atunci când utilizatorii efectuează o căutare în aplicația Google vor observa că pentru rezultatele din categorii precum știri, sport și divertisment există un nou buton urmărește. Atingând acest buton din dreptul rezultatelor/categoriilor care te interesează, vei observa că Povești de citit va începe să îți afișeze mai multe articole pe respectivele subiecte.

Noul flux poate fi personalizat de utilizatori și prin atingerea butonului trei puncte disponibil pe fiecare dintre cardurile afișate. Acest buton oferă, printre altele, opțiunile nu mă interesează articolele de la…, am terminat cu acest subiect și Personalizați feedul.

Conform celor de la Google, noul flux cu povestiri de citit va fi lansat gradual pentru toți utilizatorii aplicației Google, așa că dacă încă nu îl vezi s-ar putea să trebuiască să mai aștepți câteva zile / săptămâni. Pentru a te asigura, însă, că el va apărea, nu uita să actualizezi aplicația Google la cea mai recentă versiune din App Store > Actualizări (posibil de pe toate dispozitivele cu iOS 9.0 sau ulterior).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.