Top 10 lucruri de care ar trebui să ținem cont atunci când cumpărăm o boxă portabilă

0
773

Boxele portabile sunt la îndemână într-o mulțime de situații, putând fi utilizate atât în timp ce muncești, cât și atunci când te recreezi. Ele reprezintă o modalitate excelentă de a asculta o prezentare / un podcast sau de a te bucura de muzica preferată la o petrecere. Unul dintre atuurile boxelor portabile este, desigur, portabilitatea – ele pot fi duse în locuri în care o boxă normală nu ar putea.

În prezent există o varietate largă de modele de boxe portabile – unele foarte versatile, altele simple -, motiv pentru care este indicat să știți înainte ce caracteristici și funcții să urmăriți atunci când doriți să cumpărați o astfel de boxă portabilă.

10Accesibilitate

Boxele portabile au o gamă largă de funcții opționale. Cu cât are mai multe, cu atât este mai versatilă. Desigur, cu cât mai multe opțiuni va avea boxa, cu atât va fi mai scumpă. Cheia pentru alegerea unei boxe portabile potrivite este să luați în considerare opțiunile și caracteristicile pe care le veți utiliza și pe cele care nu sunt atât de importante.

9Tehnologie

Pe măsură ce tehnologia a devenit din ce în ce mai avansată și boxele portabile au caracteristici și opțiuni pe măsură. Uneori, trăsăturile sunt atât de avansate din punct de vedere tehnologic încât pare că este nevoie de un om de știință pentru a le descoperi. Totuși, producătorii de boxe portabile și-au dat seama de necesitatea de a include cele mai noi tehnologii, dar și de faptul că trebuie să fie în continuare ușor de utilizat. În ultima vreme este la modă printre producători să nu mai introducă manuale de utilizare în pachet, acestea fiind disponibile online. De aceea, ar fi o idee bună să vă interesați înainte să cumpărați o boxă portabilă dacă veți avea instrucțiuni sau nu.

8Bluetooth

Tehnologia Bluetooth nu mai este utilizată doar pentru dispozitivele hands-free, cum ar fi telefoanele mobile. Multe dispozitive electronice au acum această tehnologie integrată. Unul dintre lucrurile care fac ca sistemul Bluetooth să fie atât de atrăgător este capacitatea de a transmite muzica de la un dispozitiv compatibil Bluetooth direct la boxe.

Or, noi considerăm că, indiferent de preferințele voastre, este esențial ca boxa portabilă pentru care ați optat să aibă tehnologia Bluetooth, fiind astfel extrem de ușor să redați muzica de pe orice fel de dispozitiv Bluetooth – da, inclusiv un iPhone, iPad sau iPod touch!

7Încărcarea

Majoritatea boxelor portabile au baterii reîncărcabile încorporate, ceea ce le face mult mai ușor de utilizat, putând fi luate în orice loc, fără a mai avea, o perioadă de timp, grija prizei. Totuși, și în acest caz apare problema încărcării – la fel ca și la iPhone, dacă uiți să-ți pui boxa la încărcat, nu vei putea să o folosești.

Există, însă, boxe portabile, cum ar fi cele vândute de Smart Products, care pot fi încărcate prin intermediul unei baterii externe USB sau cu ajutorul încărcătorului auto. Dacă știți că sunteți o persoană care folosiți boxa intens și rămâneți des fără baterie, atunci una de acest tip ar fi o alegere foarte bună.

6Dimensiunea

Pentru unele persoane mărimea face diferența atunci când vine de portabilitatea unei boxe. Sunt persoane care doresc o boxă de dimensiuni mari deoarece cred că acestea sunt mai puternice. Cu toate acestea, există multe boxe portabile de mici dimensiuni, care sunt capabile să ofere un sunet puternic și de foarte bună calitate. Dacă nu sunteți siguri ce dimensiune de boxă vă oferă cel mai bun sunet, atunci poate ar fi bine să testați acest lucru înainte.

5Suport pentru card microSD

Pentru acei oameni care practică o mulțime de activități în aer liber – ciclism, drumeții, șamd – boxele portabile ar putea să nu pară atât de practice. Este adevărat că acestea nu sunt ideale în toate situațiile, însă cele care au suport pentru card microSD rezolvă măcar o parte dintre probleme. Redând muzica de pe cardul microSD, nu vei mai avea grija că rămâi fără baterie la iPhone sau iPod atunci când ești pe munte sau în mijlocul pustiului.

4Calitatea sunetului

Una dintre cele mai mari probleme pe care o au oamenii atunci când caută o boxă portabilă, este găsirea uneia care să aibă o calitate bună a sunetului. Este clar că există modele cu o calitate a sunetului de excepție, și altele ceva mai slabe, însă de obicei, oamenii care se plâng de acest lucru sunt cei care au ales o boxă în mod greșit, care nu se potrivește nevoilor lor.

3Accesorii

Uneori este nevoie de achiziționarea unei boxe portabile și de câteva accesorii cum ar fi un woofer, pentru a satisface nevoile entuziastului muzical. Totodată, există o gamă largă de accesorii ce pot fi cumpărate alături de aceste boxe portabile, de la microfoane și până la carcase de protecție.

2Compatibilitate

Un aspect foarte important de care trebuie ținut cont la achiziționarea de boxe bortabile, este compatibilitatea acestora cu dispozitivul de redare. De exemplu, multe tipuri de boxe, care au capabilități wireless (nu Bluetooth), pot fi compatibile numai cu anumite sisteme de operare ale dispozitivelor. Așa că dacă ai un iPhone, iPad, iPod (ori un alt dispozitiv mobil), ar fi bine să arunci o privire pe lista de compatibilitate a boxei pentru a nu te trezi că nu îți citește gadgetul.

1Cumpărați online

Mulți oameni doresc să aibă boxe portabile noi cu diferite opțiuni și caracteristici. Cu toate acestea, se mulțumesc cu mai puțin din cauza costurilor. Pentru a găsi prețuri mai bune decât în magazinele fizice, cel mai bine ar fi să căutați produsele în mediul online, acolo sunt, adesea, ceva mai ieftine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.