Iată primele imagini cu posibile componente ale iPhone 8

0
1612

Într-o perioadă în care diferite prototipuri, machete și schițe încearcă să ne prezinte designul mult-așteptatului iPhone 8, un utilizator reddit a postat la începutul acestei săptămâni două imagini în care apar pentru prima dată componente pe care ar trebui să le vedem atât pe iPhone 8, cât și pe iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Potrivit lui kamikasky, sursa acestor imagini este un producător de huse care a primit componentele de la un furnizor de sticlă din China.

Prima imagine primită de utilizatorul reddit de la producătorul de accesorii ne arată ceea ce par a fi panourile față și spate ale iPhone 8. După cum am văzut într-o bună parte dintre prototipurile și schițele de până acum, rama ecranului este foarte îngustă pe toate laturile, excepție făcând oarecum zona superioară, unde apare o porțiune de ramă ceva mai lată pentru a face loc unui microfon, camerei frontale și difuzorului. Zona superioară a ecranului a fost (și este?) oarecum un subiect de controversă, întrucât dacă o parte dintre prototipurile apărute pe Internet ne arătau soluția pe care o vedem și la componenta din imaginea de mai jos, altele ne prezentau o ramă mai lată pe toată latura de deasupra ecranului.

În ceea ce privește panoul spate, acesta este confecționat din sticlă și include în zona superioară stângă un decupaj vertical pentru camera cu două obiective. De asemenea, observăm pe el prezența siglei Apple și a textelor și ilustrațiilor specifice dispozitivelor iPhone comercializate în Uniunea Europeană. Niciun decupaj suplimentar nu apare pe acest panou, semn că senzorul de identificare a amprentelor nu va fi poziționat pe carcasă, ci în ecran.

O a treia componentă apărută în imagini este cea care va acoperi obiectivele camerei iSight Duo. Aceasta ne confirmă, pe de-o parte, că iPhone 8 va avea în continuare o cameră protuberantă și, pe de altă parte, că obiectivele vor fi poziționate unul sub celălalt, iar între ele va sta blițul și un microfon poziționat oarecum excentric.

Cea de-a doua imagine publicată de kamikasky ne prezintă componentele iPhone 8 despre care am discutat mai sus puse lângă ceea ce par a fi panourile spate ale modelelor de iPhone cu afișaje de 4,7 inchi (iPhone 7s) și 5,5 inchi (iPhone 7s Plus) pe care urmează să le anunțe anul acesta. Aparent, la fel ca și panoul spate al iPhone 8, carcasele iPhone 7s și iPhone 7s Plus sunt produse din sticlă, probabil pentru a permite alimentarea wireless. În rest, carcasele noilor iPhone-uri de 4,7 inchi și 5,5 inchi prezintă aceleași elemente precum actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus (la iPhone 7s Plus observăm că blițul va continua să stea separat de modulul cameră și nu în mijlocul acestuia, ca și la iPhone 8).

Deși ambele imagini apărute acum pe Internet ne prezintă componente ale căror elemente sunt confirmate de zvonurile și prototipurile de până acum, nu putem verifica autenticitatea lor și nici nu putem spune cu mâna pe inimă că sunt reale. De fapt, înclinăm mai mult să credem că ele ar veni de la clone sau machete realizate pe baza prototipurilor apărute până acum pe Internet. O altă ipoteză a fost lansată de Benjamin Geskin (o persoană care a prezentat până acum numeroase prototipuri, schițe și machete ale iPhone 8). Acesta susține că toate componentele din sticlă pe care le vedem acum au fost realizate de producătorii de sticlă de protecție din Shenzen și că nu sunt, deci, componente reale ale iPhone.

Totuși, așa cum punctează și Geskin, chiar dacă sunt false, panourile pe care le vedem în imaginile de mai sus sunt realizate după informații și schițe primite din lanțul de furnizori al Apple și ar putea să ne ofere o idee destul de bună cu privire la modul în care va arăta iPhone 8 și, de ce nu, iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Subliniem ar putea, în condițiile în care însuși Geskin este singurul care a susținut până acum sus și tare că designul iPhone 8 este cel pe care îl vedem și în imaginile de acum. Iar acest Geskin nu a mai prezentat în trecut informații cu privire la produse Apple nelansate, astfel încât să putem spune că ar fi o sursă de încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.