FRAMED este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
367

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – FRAMED – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de Loveshack și câștigător a numeroase premii grație fuziunii dintre o mecanică de joc complet nouă și puzzle-uri a naibii de complicate, FRAMED este un joc în care tot ce va trebui să faci este să rearanjezi secvențe dintr-o carte cu benzi desenate pentru a schimba firul narativ.

FRAMED este lăudat pentru simplitatea gameplay-ului (pur și simplu, tot ce trebuie să faci este să prinzi secvențele din cărțile de benzi desenate și să le muți în locul dorit), grafica și animațiile splendide, coloana sonoră originală și experiența inedită pe care o oferă utilizatorilor, fiind un joc numai bun pentru a ucide timpul liber.

FRAMED poate fi descărcat de pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, fiind însă compatibil numai cu acelea care au instalat iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 357MB.

  • FRAMED pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis (redus de la 19,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 16 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.