Primul episod al emisiunii Apple Planeta Aplicatiilor poate fi urmărit de toți abonații Apple Music (inclusiv în România)

0
852

Difuzat pentru prima dată la WWDC 2017, primul episod din sezonul 1 al Planetei Aplicațiilor – o emisiune originală a Apple – poate fi urmărit gratuit pe Apple Music, iTunes și web.

Produsă de Ben Silverman, Howard Owens și will.i.am, Planeta Aplicațiilor este o emisiune fără scenariu despre aplicații și dezvoltatorii care le creează. Similară din multe puncte de vedere unor emisiuni de talente precum Vocea României sau Shark TankPlaneta Aplicațiilor ne prezintă o serie de dezvoltatori care vin și prezintă ideile de aplicații unui grup de patru jurați: Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow și Jessica Alba.

Dezvoltatorii care reușesc să primească măcar votul unuia dintre jurați vor intra într-o perioadă de incubator în care vor primi sfaturi de la dezvoltatorii unor companii mari precum Uber. Când sunt suficient de pregătiți, ei vor putea merge la Lightspeed Venture Partners pentru a obține finanțare. Toate aplicațiile care ajung în etapa finală a emisiunii vor primi o finanțare de până la 10 milioane de dolari și vor fi promovate pe App Store.

Apple va difuza câte un episod nou din Planeta Aplicațiilor în fiecare miercuri de la ora României 7:00. Toate episoadele vor putea fi urmărite de abonații Apple Music de pe Mac și PC (via iTunes), Apple TV, iPhone, iPad și iPod touch. Dacă vă întrebați unde găsiți emisiunea, răspunsul este în Muzică > Explorare > TV și filme > Planet of the Apps (Planeta Aplicațiilor). Episodul 1 al Sezonului 1 poate fi urmărit de aici.

Un aspect important pe care utilizatorii români trebuie să îl cunoască încă de la bun început este acela că Planeta Aplicațiilor nu este nici subtitrată și nici dublată în limba română, deci pentru a-l privi trebuie să ai cunoștințe de limba engleză.

Aplicațiile promovate în fiecare episod din Planeta Aplicațiilor sunt afișate într-o secțiune specială de pe App Store și pot fi descărcate de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.