Cu 6 ore înainte ca unul dintre cele mai așteptate evenimente media din acest an să înceapă – WWDC 2017 -, compania Apple a adăugat pe dispozitivele Apple TV ale utilizatorilor un nou canal.

Intitulat „Apple Events” de această dată, canalul de streaming live este din nou disponibil pe generațiile a treia și a doua de Apple TV, permițându-le astfel utilizatorilor care folosesc micul dispozitiv să urmărească în direct de pe TV conferința de pe 5 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României).

Canalul Apple Events poate fi accesat de pe pagina principală a Apple TV, fiind adăugat în mod automat pe toate aparatele care au instalată măcar versiunea 6.2 a software-ului și sunt conectate la Internet prin cablu sau Wi-Fi. Odată deschis, acesta va afișa o numărătoare inversă până la ora la care începe evenimentul, pentru ca atunci să includă un buton „Urmărește acum”, care să îți permită să accesezi fluxul live.

Dacă folosești generația a 4-a de Apple TV (ultimul model) și vrei să urmărești WWDC 2017, reține că Apple nu poate adăuga automat canale pe dispozitivul tău, așa că va trebui să descarci Apple Events de pe App Store. Ca să descarci aplicația Apple Events, accesează App Store>Căutare și introdu denumirea acesteia, apoi selectează „Obțineți acum” (sau accesează pictograma App Store și caută prin aplicațiile recomandate, deoarece apare și acolo).

Conferința WWDC 2017 de astăzi va aduce prezentarea viitoarelor actualizări majore pe care le vor primi în toamnă cele patru sisteme de operare pe care le are Apple: tvOS, watchOS, iOS și macOS, dar și o serie de produse noi. Ca de obicei, ea poate fi urmărită live, dar dacă nu ai deseară timp 2 ore să o urmărești, noi te așteptăm pe iTutorial.ro cu toate informațiile de care ai nevoie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.