Produsele Apple din categoria „Altele” – Apple TV, Apple Watch, Beats, AirPods, iPod și accesoriile – au înregistrat o cerere foarte mare în T1 2017.

Potrivit companiei Apple, încasările obținute din produsele cuprinse în categoria mai sus menționată au fost de 2,87 miliarde de dolari în perioada ianuarie-martie 2017. În aceeași perioadă a anului trecut, „Alte Produse” îi aduceau companiei Apple încasări de „numai” 2,19 miliarde de dolari.

O contribuție foarte mare la această creștere au avut-o Apple Watch, AirPods și produsele din gama Beats. Referitor la AirPods, directorul general Apple, Tim Cook, a declarat că cererea continuă să depășească oferta, utilizatorii fiind foarte mulțumiți de aceste căști wireless.

În plus, Cook a spus că dacă adunăm încasările obținute în ultimul an din vânzarea de Apple Watch, AirPods și Beats vom obține o cifră de afaceri demnă de o companie din Fortune 500.

Combinați Apple Watch, AirPods și Beats, și [n.r. veți vedea că] încasările noastre din produse care pot fi purtate din ultimele patru trimestre au fost de mărimea unei companii din Fortune 500.

- Reclamă -