Apple Watch, AirPods și Beats au avut vânzări foarte bune în T1 2017

0
397

Produsele Apple din categoria „Altele” – Apple TV, Apple Watch, Beats, AirPods, iPod și accesoriile – au înregistrat o cerere foarte mare în T1 2017.

Potrivit companiei Apple, încasările obținute din produsele cuprinse în categoria mai sus menționată au fost de 2,87 miliarde de dolari în perioada ianuarie-martie 2017. În aceeași perioadă a anului trecut, „Alte Produse” îi aduceau companiei Apple încasări de „numai” 2,19 miliarde de dolari.

O contribuție foarte mare la această creștere au avut-o Apple Watch, AirPods și produsele din gama Beats. Referitor la AirPods, directorul general Apple, Tim Cook, a declarat că cererea continuă să depășească oferta, utilizatorii fiind foarte mulțumiți de aceste căști wireless.

În plus, Cook a spus că dacă adunăm încasările obținute în ultimul an din vânzarea de Apple Watch, AirPods și Beats vom obține o cifră de afaceri demnă de o companie din Fortune 500.

Combinați Apple Watch, AirPods și Beats, și [n.r. veți vedea că] încasările noastre din produse care pot fi purtate din ultimele patru trimestre au fost de mărimea unei companii din Fortune 500.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.