iPhone 7 Plus este mult mai popular decât s-a așteptat Apple

0
794

Popularitatea iPhone 7 Plus a depășit așteptările companiei Apple, potrivit directorului general Tim Cook.

Acesta a declarat aseară, în cadrul teleconferinței de prezentare a rezultatelor financiare pe T1 2017, că Apple nu s-a așteptat ca un număr atât de mare de oameni să aleagă iPhone-ul de 5,5 inchi în detrimentul celui de 4,7 inchi.

Unul dintre lucrurile pe care nu le-am făcut corect a fost combinația dintre iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Cererea a fost mai mare pentru iPhone 7 Plus decât ne așteptam.

Interpretarea eronată a popularității iPhone 7 Plus a fost văzută destul de clar imediat după lansarea dispozitivului. Vă reamintim că anumite versiuni ale iPhone-ului de 5,5 inchi (vezi versiunea cu finisaj negru diamant) au fost disponibile în cantități foarte limitate chiar și la câteva săptămâni după lansare.

Îndreptarea acestui pas greșit nu s-a putut face imediat, Cook afirmând că i-a luat ceva vreme companiei Apple până să „aducă iPhone 7 Plus în balans” – vreo trei luni, mai precis.

Mai mult decât atât, Cook a anunțat că în perioada ianuarie-martie 2017 au fost vândute mai multe modele Plus decât în anii precedenți, deci iPhone 7 Plus continuă să fie și anul acesta foarte popular în rândul utilizatorilor.

În concluzie, Cook ne spune că Apple învață din propriile sale greșeli.

De fiecare dată când lansăm ceva învățăm ceva, și ne punem la punct modelele și aplicăm tot ceea ce am învățat data viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.