Apple ne arată cât de importante sunt produsele sale în viețile utilizatorilor în 7 reclame emoționante

0
401

Apple a încărcat astăzi pe canalul său de YouTube nu mai puțin de 7 reclame în cadrul cărora ne prezintă diferite modalități prin care funcționalitățile de accesibilitate disponibile pe iPhone, iPad și Mac îi ajută pe numeroși oameni să trăiască mult mai ușor cu problemele de sănătate pe care le au.

În primul videoclip, spre exemplu, un toboșar cu probleme de vedere ne explică modul în care folosește caracteristici precum VoiceOver pentru a administra conturile de pe rețelele de socializare ale trupei din care face parte.

Carlos este solistul, toboșarul și manager PR pentru trupa lui de muzică metalică Distrartica. Folosind VoiceOver cu Cortina de Ecran pe iPhone, el poate chema un taxi, face o poză și vorbi despre lansarea albumului trupei sale în timp ce ecranul său este complet negru.

Un alt videoclip ne prezintă profesoara unei trupe școlare, care folosește proteze auditive Made fot iPhone și dispozitive iOS pentru a asculta felul în care cântă elevii săi.

Shane este o profesoară de gimnaziu care conduce trupa și corul școlar, și folosește proteze auditive Made for iPhone în sala de clasă astfel încât să poată auzi fiecare notă muzicală.

Celelalte videoclipuri ne mai prezintă poveștile unice a câtorva persoane cu probleme de mișcare, vorbire și vedere, evidențiind numeroasele modalități prin care iOS și macOS pot să îi ajute și pe cei mai puțin norocoși dintre noi.

Apple a promovat foarte mult funcționalitățile de accesibilitate disponibile în iOS, macOS și watchOS, publicând anul trecut în octombrie chiar și un site web în cadrul căruia arată cât de multe caracteristici au fost integrate în sistemele de operare pentru a face produsele Apple accesibile oricui.

- Reclamă -