Cineva a plătit peste 680.000$ pentru a lua prânzul cu șeful Apple

- Publicitate -

Cea de-a cincea licitație caritabilă organizată de CharityBuzz și Tim Cook s-a încheiat de curând, iar potrivit platformei de licitații, câștigătorul a oferit peste 680.000$ pentru a lua prânzul cu șeful Apple.

Nu mai puțin de 31 de persoane au s-au arătat interesate să plătească cel puțin 10.000 de dolari pentru a lua masa cu directorul general Apple, Tim Cook, motiv pentru care licitația a ajuns la colosala sumă de 688.999$ cu doar 1 secundă înainte de a se încheia. Aceasta este cea mai mare sumă strânsă de CharityBuzz și Tim Cook (recordul anterior era de 610.000$ și a fost stabilit în 2013).

„Norocosul” care a cheltuit mai bine de jumătate de milion de dolari la licitație va putea să ia prânzul cu Tim Cook la Apple Park – noul campus al Apple ce se află în stadiul final de construcție. El va putea să fie însoțit de încă o persoană, iar timpul petrecut în compania lui Cook va fi de aproximativ o oră. La fel ca și în anii precedenți, în licitație este cuprins și costul prânzului, însă nu ști cheltuielile cu călătoria și cazarea.

Și chiar dacă licitația de anul acesta a oferit unui străin privilegiul de a intra în Apple Park, Tim Cook nu a mai fost atât de generos ca și anul trecut, când norocosul câștigător nu doar că a luat prânzul cu Tim Cook, dar a primit și o invitație la o conferință a Apple.

Ca de obicei, toată suma strânsă în urma acestei licitații va fi direcționată către Centrul Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului și Echitate. Această fundație a fost sprijinită în fiecare an în care Tim Cook a acceptat să scoată la licitație un prânz la sediul Apple din Cupertino, motiv pentru care începând cu 2016 el face parte din consiliul director al ei.

Licitațiile organizate până acum de Tim Cook și CharityBuzz au adus 610.000$ (2013), 330.001$ (2014), 200.000$ (2015) și 515.000$ (2016) Centrului Robert F. Kennedy.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.5 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.5 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a cincea actualizare...

iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat vineri seară iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.5 Ventura beta 1 a fost lansat

macOS Ventura 13.5 beta 1 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la...

watchOS 9.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat vineri seară watchOS 9.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.