Cineva a plătit 200.000 $ pentru un prânz cu șeful Apple și bilete la o conferință a companiei

0
177

A treia licitație anuală organizată de CharityBuzz și la care se implică și Tim Cook s-a încheiat în cursul nopții trecute la o sumă mult mai mare decât cea estimată inițial. O persoană a decis să liciteze nu mai puțin de 200.000 $ pentru un prânz cu directorul general al Apple și două bilete VIP la o conferință a companiei, întreaga sumă fiind dirijată către Centrul pentru Dreptate și Drepturile Omului Robert F. Kennedy.timcookcharityauction-800x481

Nu mai puțin de 20 de persoane au licitat în total, însă suma strânsă este mult mai mică decât cea din anii precedenți, în care Tim Cook a dorit să doneze banii tot pentru Centrul RFK. În 2013, prima dată când Cook a răspuns afirmativ invitației de a licita o invitație la cafea, cineva a oferit 610.000 $ pentru întâlnirea cu el, iar în 2014 altcineva a oferit 330.001 $ pentru a se întâlni cu Tim Cook la un prânz în cadrul companiei Apple.

Licitația de anul acesta a fost cea mai atractivă, deoarece pe lângă un prânz oferea câștigătorului și două bilete la o conferință a companiei americane. Persoana care a câștigat-o va putea să mai aducă, cu ea încă pe cineva la prânzul cu Tim Cook în cadrul sediului Apple din Cupertino, SUA, meniul fiind inclus în preț. Cu toate acestea, transportul și cazarea în Cupertino nu sunt asigurate de către Apple sau cei care au organizat licitația, iar data la care va avea loc prânzul urmează să fie stabilită de comun acord.

Aceeași persoană va putea să mai ia cu ea pe cineva și la conferința Apple, unde se vor bucura de locuri VIP. Apple nu a specificat la care conferință va fi invitat câștigătorul împreună cu cineva drag, însă se prea poate ca respectiva conferință să fie chiar cea de pe 8 iunie, din cadrul WWDC 2015, când Apple urmează să prezinte multe produse noi, cum ar fi Apple TV 4, precum și să lanseze iOS 9 și OS X 10.11.

Fundația către care se vor duce toți banii câștigați în urma acestei licitații este una pe care Tim Cook o susține de ceva vreme și care dorește să facă lumea mai justă și pașnică.

- Reclamă -