Apple a lansat Safari 8.0.6, 7.1.6 și 6.2.6 pentru OS X

0
345

safari 8.0.6

Compania Apple a publicat în cursul nopții trecute o actualizare importantă pentru browserul său web – Safari. Chiar dacă nu vorbim despre o actualizare care să aducă funcționalități noi sau diverse îmbunătățiri, versiunea 8.0.6/7.1.6/6.2.6 a Safari pentru OS X înlătură câteva vulnerabilități mari existente și care reprezentau un pericol pentru utilizatori. Safari 8.0.6 este disponibil pentru utilizatorii de computere cu OS X Yosemite, Safari 7.1.6 este disponibil pentru cei care au instalat OS X Mavericks, iar Safari 6.2.6 pentru cei care au instalat OS X Mountain Lion, însă fiecare versiune aduce aceleași noutăți, fiind în egală măsură recomandate nouă.

Potrivit documentului de securitate publicat împreună cu această actualizare a Safari, ea vine să adreseze câteva vulnerabilități din WebKit care putea permite executarea arbitrară de cod sau compromiterea unor informații cu caracter personal. Detaliile despre aceste actualizările de securitate din noile versiuni ale Safari sunt oferite de către Apple în cadrul documentului ce poate fi accesat la acest link.

Așadar, este recomandat să efectuați actualizarea la cea mai recentă versiune a Safari, indiferent dacă aveți pe Mac instalat OS X Mavericks, OS X Mountain Lion sau OS X Yosemite. Pentru a face actualizarea va trebui să accesați App Store>Updates și să faceți clic butonul Update din dreptul actualizării Safari.

- Reclamă -