Tot mai multe imagini cu presupuse prototipuri, schițe și machete ale iPhone 8 „scapă” pe Internet de ceva vreme încoace, fapt ce ne sugerează că designul ediției aniversare 10 ani a iPhone a fost finalizat de către Apple, iar producția stă să înceapă.

Prin multitudinea de imagini care au apărut pe Internet în ultimele zile se numără și o serie de prototipuri care ne arată cum va arăta viitorul iPhone cu ecran OLED pe lângă gama 2016 de iPhone și Samsung Galaxy S8 și S8+.

Publicată de iDrop News, imaginea de mai sus ne prezintă un „iPhone 8” cu afișaj din muchie în muchie pus între actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iar primul lucru care ne sare în evidență este aspectul său futurist dat de ecranul imens, lipsit aproape în totalitate de ramă.

După cum știam deja, presupusele dimensiuni ale noului iPhone (144mm lungime, 71mm lățime și 7,7mm grosime) sunt mai apropriate de cele ale iPhone 7 (138.3mm lungime x 67.1mm lățime x 7.1mm grosime) decât de cele ale iPhone 7 Plus (158,2mm lungime x 77,9mm lățime x 7.3mm grosime).

Cea de-a doua imagine a fost publicată tot de iDrop News și ne prezintă același prototip de iPhone 8 cu ecran de 5,8 inchi pus între Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus. Ambele dispozitive de la Samsung sunt nu doar mai groase decât iPhone 8, dar și mai lungi și mai late, chiar dacă S8 are un ecran cu diagonala tot de 5,8 inchi. Un alt avantaj pe care îl are iPhone 8 în fața celor mai noi și mai performante smartphone-uri de la Samsung este rama, care este mai îngustă atât în zona superioară, cât și în zona inferioară a ecranului.

Așadar, având un ecran mai mare decât iPhone 7 Plus, viitorul iPhone 8 urmează să fie un iPhone 7 foarte puțin lărgit, eclipsând, cel puțin în partea frontală, absolut toate modelele de iPhone lansate până acum de către Apple. Desigur, noi continuăm să fim sceptici în privința designului întrucât deocamdată nu au apărut componente reale ale viitorului dispozitiv care să ne poată confirma aspectul exterior prezentat de mai toate prototipurile apărute până acum.

În ceea ce privește celelalte prototipuri de iPhone 8 apărute în ultimele zile (unul dintre ele este în imaginile de mai sus), ei bine noi am decis să nu le prezentăm întrucât nu ne prezintă absolut nimic nou față de cele pe care vi le-am prezentat deja. Rețineți însă că au început de curând să apară și clone chinezești ale viitorului iPhone (vezi un exemplu mai jos), toate acestea fiind bazate deocamdată pe prototipul cu Touch ID pe carcasă pe care Apple l-a respins, conform majorității zvonurilor; acestea dau drept sigur că iPhone-ul pe care îl putem vedea și în machetele de mai sus este cel ales de Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.