Aplicația Facebook pentru iPhone și iPad este în sfârșit disponibilă în limba română

0
1896

Facebook a lansat joi seară o nouă actualizare pentru aplicația dedicată dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch, oferind utilizatorilor români o veste cât se poate de bună.

După ani buni în care, din motive care ne scapă acum, versiunea pentru iOS a popularei aplicații nu a fost tradusă în limba română, începând cu versiunea 92.0, Facebook este disponibilă în sfârlit și în limba națională a României. Astfel, imediat după actualizare, o parte dintre utilizatori vor vedea în partea de sus a fluxului Noutăți mesajul din captura de ecran de mai sus.

O simplă atingere a butonului Folosește limba română va face ca toate textele aplicației să apară în limba română, atât pe respectivul dispozitiv, cât și pe toate celelalte gadgeturi conectate la același cont (atât timp cât aplicația a fost actualizată și pe ele).

În cazul în care, după actualizarea la versiunea 92.0 a aplicației Facebook, nu vedeți butonul Folosește limba română, trebuie să știți că pentru a folosi aplicația în limba română este necesar ca mai întâi să optați pentru folosirea Facebook în limba română din setările aplicației pentru web. Mai mult, asigurați-vă că limba română este prima în lista Ordinea preferată a limbilor pe iPhone și/sau iPad (verifică ordinea în Configurări > General > Limbă și regiune și, dacă este necesar adaugă română prin atingerea Adăugați o limbă…).

Așadar, dacă vrei să folosești aplicația Facebook pentru iPhone, iPad sau iPod touch în limba română, actualizeaz-o cât mai curând la versiunea 92.0 de pe App Store > Actualizări (reține că este necesar ca dispozitivul tău să aibă ionstyalat iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare pentru a putea realiza actualizarea).

Din păcate, celelalte aplicații ale Facebook – inclusiv Facebook Messenger sau Facebook Pages Manager – nu sunt încă disponibile în limba română, deși au fost și ele actualizate săptămâna aceasta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.