Eggggg – The Platform Puker este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple TV

0
306

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Eggggg – The Platform Puker – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Atenție, urmează detalii despre unul dintre cele mai scârboase jocuri disponibile pe App Store!

Creat de Hyper Games și lansat pe App Store anul trecut în luna octombrie, Eggggg – The Platform Puker este unul dintre cele mai scârboase jocuri de tip platformă disponibile pe App Store România. Descris de către dezvoltatorii drept un joc platformă „two-touch” despre vomă, Eggggg îl are în centru pe Gilbert, un tânăr băiat care are o alergie severă la ouă. Drept urmare, atunci când mănâncă ouă, Gilbert vomită foarte mult. Atât de mult încât voma se transformă într-o superputere pe care eroul nostru scârbos va trebui să o folosească pentru a evita obstacolele și supraviețui într-o lume plină de… găini-cyborg foarte furioase.

În prezent, Eggggg – The Platform Puker are nu mai puțin de 21 de nivele stabilite într-o lume fictivă plină de obstacole, găini și…vomă. Jocul se mai laudă cu un sistem simplu de control a personajului principal, cu ilustrații unice și cu un pachet de abțibilduri pentru aplicația Mesaje din iOS 10. Ah, da, și este disponibil și pentru Apple TV generația a 4-a.

Eggggg – The Platform Puker poate fi descărcat de pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și Apple TV, cu condiția să ai măcar iOS 9.1 instalat și să îți sacifici în jur de 365MB din capacitatea de stocare a dispozitivului tău.

  • Eggggg – The Platform Puker pentru iPhone, iPad și Apple TV – Gratis (redus de la 3,39€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (26 mai).

- Reclamă -