WhatsApp Messenger 2.17.20 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
363

Populara aplicație de mesaje și apelare voIP WhatsApp Messenger a fost actualizată de compania dezvoltatoare, iar noua versiune disponibilă pe App Store le aduce utilizatorilor de iPhone câteva funcționalități noi.

În primul rând, WhatsApp și Siri funcționează împreună mai bine decât oricând, astfel că utilizatorii îi vor putea solicita asistentului virtual personal să le citească cele mai noi mesaje. Rețineți că pentru a face acest lucru va fi necesar, în primul rând, să aveți instalat pe iPhone iOS 10.3 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

Trecând mai departe, cea mai recentă actualizare adusă WhatsApp vine cu îmbunătățiri pentru interfața de utilizator a meniurilor ApeluriInformații Contact și Informații Grup. Cele mai mari schimbări au fost făcute în ultimele două, care afișează de acum poza mare de profil a utilizatorului / grupului selectat, împreună cu ramurile clasice distinse prin pictograme sugestive.

În plus, ecranul Actualizările mele le va permite utilizatorilor să selecteze simultan mai multe stări și să le direcționeze ori șteargă.

În fine, WhatsApp Messenger 2.17.20 introduce compatibilitate pentru limba persană.

Actualizarea la versiunea 2.17.20 a WhatsApp Messenger va putea fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 7.0, sau o versiune ulterioară, instalată prin accesarea App Store>Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.