Apple a adus câteva îmbunătățiri importante platformei TestFlight

0
169

Platforma TestFlight – oferită de către Apple dezvoltatorilor pentru a-și testa aplicațiile iOS înaintea lansării – a primit numeroase funcționalități noi și importante la începutul acestei săptămâni.

Grație actualizării, TestFlight le permite acum dezvoltatorilor să distribuie și testeze simultan mai multe build-uri ale unei aplicații. Astfel, utilizatorii care au acces la versiunile beta ale unei aplicații vor putea de acum să aleagă dintre mai multe build-uri pe care le testeze.

În plus, grupurile TestFlight au fost și ele îmbunătățite, fiind acum mai folositoare pentru dezvoltatori. Utilizatorii TestFlight pot fi organizați în grupuri pentru testarea diferitor build-uri ale unei aplicații sau pentru un mai bun management. Dezvoltatorii care folosesc TestFlight vor vedea acum că toate persoanele care fac probe și sunt străine de echipa lor au fost incluse într-un grup „External Testers.”

Totodată, actualizarea le permite persoanelor care testează o aplicație să continue folosirea unui build (anterior) chiar și după ce versiunea testată a fost publicată pe App Store. Mai mult, utilizatorii iTunes Connect au de acum posibilitatea să acceseze toate build-urile active, putând mult mai simplu să facă diferite comparații.

În fine, prin această actualizare Apple a mai simplificat retrimiterea de invitații către persoanele care nu au acceptat din prima o invitație de a testa versiunea beta a unei aplicații.

Pentru cei care nu știau deja, TestFlight este platforma Apple de testare a versiunilor beta ale aplicațiilor iOS. Aceasta le permite dezvoltatorilor să își testeze aplicațiile împreună cu mai multe persoane pentru a determina mai ușor dacă și care sunt erorile din actualizările pe care urmează să le lanseze pe App Store.

Aplicația TestFlight poate fi descărcată / actualizată de pe App Store urmând linkul de mai jos. Pentru a beneficia de noutățile prezentate mai sus va trebui să instalezi versiunea 1.5 a aplicației (este necesar iOS 8.0 sau o versiune ulterioară).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.