Apple spune că va lansa noi modele de iMac în 2017, dar nu suflă nicio vorbă despre noi Mac mini

0
664

Apple a invitat recent câțiva jurnaliști și bloggeri la campusul său din Cupertino pentru a vorbi despre viitorul desktopurilor Mac, făcând câteva anunțuri importante cu privire la Mac Pro, iMac și chiar Mac mini. Și cum deja v-am vorbit despre anunțurile referitoare la Mac Pro, haideți să ne îndreptăm puțin atenția și către celelalte două desktop-uri Mac comercializate în prezent: iMac și Mac mini.

Începând cu iMac, șeful departamentului de marketing al Apple, Phil Schiller, și șeful departamentului de inginerie software, Craig Federighi, au afirmat că Apple lucrează la noi modele de iMac pe care vor să le lanseze „anul acesta.”

Din păcate, niciunul dintre cei doi nu au oferit detalii cu privire la noutățile pe care le vor aduce viitoarele modele de iMac, însă este foarte posibil ca ele să vină cu porturi Thunderbolt 3, cu procesoare Intel mai rapide și cu noi plăci video. Federighi a oferit, însă, asigurări că noile modele de iMac vor satisface mai multe dintre nevoile utilizatorilor profesioniști.

În ceea ce privește Mac mini, Apple nu a dorit să menționeze nimic, însă a fost forțată oarecum de jurnaliști. Schiller a afirmat:

Voi spune că Mac mini este un produs important gamei noastre și nu l-am menționat deoarece reprezintă mai mult o combinație între un produs pentru clienți și ceva utilizare pro… Mac mini rămâne un produs în gama noastră, dar nu avem nimic de spus în plus despre el astăzi.

iMac a fost actualizat ultima dată în octombrie 2015, iar Mac mini nu a mai fost actualizat din octombrie 2014. Din păcate, despre al doilea nu știm nici acum când va fi sau dacă va mai fi actualizat ori schimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.