Xcode 8.3 pentru Mac a fost lansat de Apple pe App Store

0
192

Odată cu toate actualizările majore aduse iOS, macOS, tvOS și watchOS, Apple a lansat la începutul acestei săptămâni și Xcode 8.3. Cea mai recentă versiune a mediului de dezvoltare integrat care conține SDK-urile pentru sistemele de operare Apple sosește pe Mac după o perioadă de testare care a durat aproximativ două luni și conține mai multe funcționalități noi.

Xcode 8.3 include, în primul rând, versiunea 3.1 a limbajului de programare Swift (mai multe detalii aici), precum și SDK-urile pentru iOS 10.3, watchOS 3.2, tvOS 10.2 și macOS Sierra 10.12.4.

În plus, Apple adaugă că actualizarea 8.3 adusă Xcode introduce build-uri mai rapide pentru proiectele mari care combină cod Objective-C și Swift, introduce compatibilitate cu Siri în Simulator iOS și îmbunătățește compatibilitatea vizualizării depanare cu aplicațiile iMessage. De asemenea, Xcode 8.3 mai vine și cu o interfață actualizată pentru administrarea semnăturilor de certificate și pentru profilele de aprovizionare.

În cele din urmă, la fel ca și actualizările anterioare, Xcode 8.3 a primit și alte corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității, așa că descărcarea și instalarea lui le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații.

Actualizarea la Xcode 8.3 poate fi efectuată de către toți dezvoltatorii pe sistemele cu macOS 10.12 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.