Apple a lansat versiunea 2.0 a aplicației Sală de clasă pentru iPad

0
178

Împreună cu actualizările aduse aplicațiilor din suita iWork și Apple TV Remote, Apple a mai lansat la începutul acesta de săptămână cea mai importantă actualizare de până acum pentru aplicația Sală de clasă.

Testată în prealabil, versiunea 2.0 a acesteia vine cu câteva funcționalități importante, cum ar fi opțiunea de a crea clase și de a invita elevi direct de pe iPad, fără a mai folosi deci Management Dispozitiv Mobil.

În plus, Sală de clasă 2.0 le mai oferă utilizatorilor posibilitatea de a partaja documente și linkuri prin AirDrop – o modalitate mult mai rapidă decât cele oferite de vechea extensie pentru Partajare. Prin AirDrop, atât elevii cât și studenții vor putea să trimită și să primească linkuri și documente.

În fine, noua actualizare adusă aplicației Sală de clasă mai vine cu opțiunea de a dezactiva sunetele pe toate iPad-urile elevilor, astfel încât profesorii să își poată continua în liniște orele de curs.

Actualizarea la versiunea 2.0 a aplicației Sală de clasă va putea fi efectuată de pe toți utilizatorii de iPad accesând App Store > Actualizări (cu condiția ca dispozitivele lor să aibă instalat măcar iOS 10.3).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.