Apple a lansat o actualizare de securitate pentru OS X El Capitan și OS X Yosemite

0
325

Apple a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare de securitate pentru OS X El Capitan și OS X Yosemite. Posesorii de Mac care încă mai folosesc una dintre aceste două versiuni a sistemului de operare OS X vor putea să instaleze acum pachetul de securitate 2017-001.

Potrivit Apple, Actualizare de Securitate OS X El Capitan / OS X Yosemite 2017-001 aduce aceleași actualizări de securitate precum macOS 10.12.4. Pe scurt, vorbim despre zeci de vulnerabilități care au fost înlăturate de către Apple cu ocazia acestor actualizări, motiv pentru care instalarea lor este recomandat a se face numaidecât. Mai multe detalii despre conținutul actualizărilor sunt disponibile aici.

Actualizările de securitate ar trebui să apară pe App Store > Actualizări pentru toți utilizatorii de OS X El Capitan 10.11 / OS X Yosemite 10.10.5. Utilizatorii de Mac cu OS X El Capitan / Yosemite care nu văd pe App Store actualizarea de securitate lansată acum de către Apple o vor putea descărca de pe site-ul de asistență al companiei americane (OS X El Capitan / OS X Yosemite).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.