Snapchat 10.4 pentru iPhone vine cu un widget nou

0
245

Aplicația Snapchat pentru iPhone a fost actualizată la versiunea 10.4.0.0, primind astfel o funcționalitate nouă.

Descărcând ultima versiune a aplicației, veți observa că aceasta aduce un widget în vizualizarea Azi din centrul de notificări, ecranul de blocare și ecranul principal. Odată adăugat, noul widget nu va face nimic altceva decât să faciliteze trimiterea de Snapuri și mesaje către prietenii tăi cei mai buni.

Pentru ca prietenii tăi să apară în widget, aceștia trebuie să își fi creat un avatar Bitmoji și să fi fost adăugați la Cei mai buni prieteni (prietenii cu care comiunici cel mai des în Snapchat sunt adăugați automat la cei mai buni prieteni). Dacă sunt întrunite aceste condiții, atunci la activarea widgetului îți vei vedea toți prietenii „cei mai buni.” Astfel, ori de câte ori vei dori să vorbești cu aceștia, vei putea să atingi avatarul lor din widget. Aplicația Snapchat se va deschide direct în conversația cu prietenul selectat.

Actualizarea la versiunea 10.4.0 a aplicației Snapchat pentru iPhone poate fi realizată de pe toate dispozitivele cu iOS 9.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare de pe App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.