Aplicația Apple Swift Playgrounds este disponibilă de acum în cinci limbi noi

0
373

Apple a anunțat astăzi lansarea celei de-a doua actualizări importante pentru Swift Playgrounds.

Potrivit Apple, cea mai importantă noutate a versiunii 1.2 este disponibilitatea în cinci limbi noi: chineză simplificată, japoneză, franceză, germană și spaniolă (dialectul vorbit în america latină). Anterior, Swift Playgrounds era disponibilă numai în limba engleză.

Alături de localizarea în cele cinci limbi noi, aplicația Swift Playgrounds permite acum adăugarea de pagini noi în playground-uri cu o atingere a butonului Edit din tabela de conținut, precum permite și folosirea framework-ului MapKit și a versiunii 3.1 a limbajului de programare Swift. În plus, actualizarea 1.2 mai face ca paginile Learn to Code să se încarce mult mai rapid.

Lansată în toamna anului trecut alături de iOS 10, Swift Playgrounds este o aplicație pentru iPad gândită să-i învețe pe elevi și studenți cum să programeze în limbajul Swift. Ea include numeroase lecții de programare, puzzle-uri și provocări prin care utilizatorii vor învăța conceptele de bază ale programării. De asemenea, Swift Playgrounds are și șabloane integrate care îi încurajează pe utilizatori să-și exprime creativitatea și să creeze programe adevărate.

Actualizarea la versiunea 1.2 a aplicației Swift Playgrounds poate fi efectuată de pe toate dispozitivele iPad mini 2 (și mai recente), iPad Air (și mai recente), iPad 5 și iPad Pro care rulează iOS 10.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a descărca și instala această versiune, tot ce trebuie să faci este să accesezi App Store>Actualizări, ori să urmezi linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.