Apple a lansat colecția de curele Primăvară 2017 pentru Apple Watch

0
1154

Colecția de curele Primăvară 2017 pentru Apple Watch a fost lansată marți după-amiază de către Apple, aducând utilizatorilor, la fel ca și anul trecut, o gamă variată de curele disponibile în culori proaspete și luminoase.

De la noile curele din nylon dungate, la curelele din piele mai colorate și până la curelele Nike Sport, care sunt vândute în sfârșit separat, colecția de curele a acestei primăveri le oferă utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare a ceasurilor ca oricând.

Începând cu curelele din nylon, acestea sunt disponibile acum în șase modele noi, dintre care cinci sunt dungate (și poartă denumiri precum bob, albastru Tahoe, oranj, roșu și polen), iar una este simplă (albastru miez de noapte). Toate acestea pot fi văzute în imaginea de mai jos:

Curelele Sport sunt și ele disponibile în trei culori noi: galet, azur și camelia. De schimbări mai importante se bucură însă curelele „Cataramă clasică,” care nu doar că sunt disponibile cum pe safir, taupe și bob, dar au o cataramă ușor schimbată.

Chiar dacă nu sunt disponibile în culori luminoase, de primăvară, curelele Nike Sport vor atrage probabil cea mai mare atenție întrucât, în sfârșit, sunt comercializate și separat. Astfel, posesorii de Apple Watch interesați vor putea cumpăra din magazinele Apple, Nike și ale partenerilor curele Nike Sport pe combinațiile de culori: Antracit/Negru, Platină pură/Alb și Volt/Negru. Dintre acestea, primele două sunt noi și vor fi comercializate și împreună cu Apple Watch Nike+ gri stelar, respectiv argintiu. Prețul curelelor Nike Sport este de 59€ (la fel ca și prețul celorlalte curele Sport).

În fine, gama de curele Apple Watch Hermès a fost și ea actualizată, fiind introduse următoarele curele noi: Double Tour 38mm din piele Bleu Zéphyr Epsom, Double Buckle Cuff 38mm din piele Fauve Barenia, Single Tour 42mm din piele Lime Epsom și Single Tour 42mm din piele Colvert Swift. Dintre acestea, cureaua Double Buckle Cuff din piele Fauve Barenia va fi comercializată și împreună cu un Apple Watch Series 2, 38mm, Ediție Specială Hermès.

Împreună cu lansarea noii colecții de curele, Apple a mai anunțat reducerea numărului de pachete Apple Watch+curea. Prin urmare, începând de acum ceasurile comercializate de gigantul american nu vor mai avea decât curele sport, Nike și/sau Milanese Loop. Or, curelele din nylon, cele metalice (cu excepția milanezei) și cele din piele (cu excepția curelelor Hermès) nu vor mai veni în cutia Apple Watch, iar cei care și le vor dori vor trebui să le achiziționeze separat de ceas.

Noua colecție de curele Primăvară 2017 este disponibilă la magazinele Apple și ale partenerilor din foarte multe țări (nu și din România, unde nu știm când vor ajunge). Prețul curelelor a rămas neschimbat, astfel că toate curelele din gama Sport și Nylon împletit vor costa în continuare 59€, Catarama Clasică va costa 159€, iar curelele Hermès vor putea fi achiziționate la cel puțin 349€.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.