Aplicația Facebook pentru iPhone și iPad are acum ghiduri turistice cu informații de la prietenii tăi

0
338

Utilizatorii de Facebook beneficiază de o nouă funcționalitate în aplicația principală a rețelei de socializare. Testată de la începutul anului și intitulată „Ghiduri de oraș”, noua caracteristică a aplicației Facebook pentru iPhone și iPad vrea să le ofere utilizatorilor ghiduri turistice pentru fiecare oraș în parte.

Accesând meniul aplicației (din colțul stânga jos al ecranului), veți găsi, cel mai probabil, opțiunea „City Guides/Ghiduri de oraș” (în secțiunea intitulată „Explore / Explorează” – posibil să fie necesară extinderea ei). De îndată ce o veți selecta, veți descoperi că aceasta prezintă o listă de orașe vizitate de prietenii voștri în care Facebook se gândește că ați dori să mergeți.

De îndată ce veți selecta unul dintre orașe, aplicația va prezenta o listă cu prieteni care au mai fost în locul respectiv, precum și locurile în care ei și-au dat check-in atunci când le-au vizitat. În cazul în care vezi că mai mulți dintre prietenii tăi s-au cazat la un anumit hotel sau au mâncat la un restaurant și dorești și tu să mergi acolo, poți adăuga locul respectiv la favorite, pentru a-l găsi ușor atunci când vei ajunge. Mai mult, derulând puțin în pagina ghidului, vei observa o secțiune intitulată „Places The Locals Go / Locuri în care localnicii merg”. Aceasta conține o serie de locuri populare clasate după evaluările primite de la alți utilizatori care le-au vizitat.

Noile ghiduri turistice din aplicația Facebook mai oferă utilizatorilor și o prezentare a evenimentelor viitoare care urmează în fiecare dintre orașele selectate, precum și o listă cu punctele de atracție cele mai populare pe care ar fi recomandat să le viziteze.

În fine, trebuie menționat că atunci când un prieten din lista ta își dă check in într-un loc, vei avea posibilitatea de a accesa ghidul turistic al acelui loc, chiar din fluxul Noutăți, fără a mai fi deci nevoit să îl cauți în Meniul aplicației.

Caracteristica Ghiduri de oraș din Facebook ar trebui să sosească treptat la un număr tot mai mare de utilizatori, iar pentru a te asigura că vei beneficia de ea, va trebui să actualizezi aplicația la cea mai recentă versiune (82.0).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.