Iată noutățile cu care vine prima actualizare majoră adusă jocului Super Mario Run

0
279

Nintendo a lansat joi dimineață prima actualizare majoră pentru versiunea iOS a Super Mario Run. Versiunea 2.0 a popularului joc cu Mario aduce o grămadă de caracteristici noi, cum ar fi noi personaje cu care te poți juca, un mod ușor, conținut gratuit suplimentar și multe altele.

Utilizatorii care vor descărca și instala pe iPhone și iPad versiunea 2.0 a Super Mario Run vor putea să obțină Yoshi în trei culori diferite. Folosind un Yoshi de o anumită culoare pentru a juca în Toad Rally vei obține mai multe broaște de culoarea acelui Yoshi atunci când vei câștiga raliul.

Noua versiune a Super Mario Run vine și cu o surpriză plăcută pentru acei utilizatori care nu au cumpărat versiunea completă a jocului. Nintendo a adăugat mai mult conținut gratuit sub formă de Provocările lui Bowser. Îndeplinind noile provocări, utilizatorii vor putea să deblocheze cursele 1-4 care erau blocate anterior. Mai mult, parcurgând aceste nivele, jucătorii Super Mario Run vor debloca noi curse în Toad Rally, noi culori Toad și noi magazine.

Jucătorii care nu au parte de atâta experiență în Super Mario Run, precum și cei care nu pot trece de nivelele foarte dificile, Nintendo a introdus un Mod Ușor, care poate fi selectat oricând în timpul modului World Tour. Acesta va face toate nivelele Mario de bază să fie mult mai ușor de completat.

În plus, Nintendo a mai făcut ajustări în tutorial pentru a ușura înțelegerea acțiunilor speciale, bănuților roz și a altor lucruri. De asemenea, a fost ajustat numărul de Rally Tickets pe care le primești de la blocul ? și a fost simplificată includerea anumitor clădiri în magazin. Alte ajustări au fost făcute pentru ratele de apariție ale broaștelor din Toad Rally, făcând mult mai simplă obținerea de broaște pentru achiziționarea de clădiri.

Actualizarea la versiunea 2.0 a Super Mario Run poate fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Super Mario Run pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.