Mod Portret de pe iPhone 7 Plus este promovat de Apple în două reclame noi

0
384

Apple continuă seria de reclame la iPhone 7 Plus, publicând vineri dimineață două noi spoturi publicitare – Poză de profil și Prieten – gândite să promoveze una dintre caracteristicile unice ale acestui model de iPhone – Mod Portret.

La fel ca și spoturile anterioare, cele mai noi au durata de 15 secunde și ne prezintă felul în care Mod Portret poate să schimbe aspectul fotografiilor înregistrate cu telefonul mobil. Prezentarea nu este doar una vizuală, ci și vocală, vocea narativă din fundal prezentând, într-o manieră mai mult umoristă, felul în care această caracteristică atât de lăudată poate încețoșa fundalul pentru portrete de calitate mai bună.

Atunci când înregistrezi în Mod Portret, acesta atenuează fundalul. Asta este diferența dintre un portret și poza ta de profil… Portret… Profil… Mod Portret pe iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus este primul model de iPhone care are doi senzori de imagine – o cameră cu unghi larg și una telefoto pentru zoom -, aceasta permițându-i companiei Apple să introducă în iOS 10.1 caracteristica Mod Portret. Aceasta folosește un efect de adâncime, procesorul de semnal imagine și învățarea automată pentru a face portretele să iasă în evidență într-o manieră similară cu cea întâlnită la DSLR. În procesul de înregistrare a unei fotografii în acest mod, iPhone creează o hartă de adâncime cu imagini surprinse de cele două camere ale iPhone, astfel încât subiecții să rămână focalizați, iar fundalul să rămână încețoșat.

Noile spoturi publicitare sosesc la câteva zile după ce Apple a publicat alte două reclame – „Creek / Pârâu” și „Soul Mate / Suflet-pereche” -, toate patru făcând parte dintr-o nouă campanie publicitară concentrată pe iPhone 7 Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.